Ge dig tid för att ta hand om dig själv.

Kinesisk medicin handlar om att förebygga sjukdom, till skillnad från västerländsk medicin där behandling sker först när sjukdom redan uppstått.

Tänk om vi gav oss själva en timma varje vecka, en timma där vi rättar till det som är tokigt i kroppen, tar bort smärtan som är på väg i ryggen och förhindrar eftermiddagshuvudvärken innan arbetsveckan startat. En timma där vi skapar förutsättning för kroppen att hålla sig frisk livet ut ☯️ 
På Akupunkturhjälpen i Sundbyberg finns det tider varje onsdag och söndag, ge dig en "ta hand om dig själv timma", du kommer att märka skillnad ✨


 

Läs hela inlägget »

Jag blir så glad när jag läser artiklar som denna. Trots att kinesisk medicin och akupunktur utövats i över 2000 år är västerlänningar fortfarande skeptiska. För oss akupunktörer är det guld värt att sådan information kommer ut! 

Enligt en studie gjord på Shang Hai University of Chinese Medicine är det nu bevisat att akupunktur har effekt på hjärnan. Studien visar att när en akupunkturpunkt blir stimulerad med en tunn akupunkturnål sker förändringar i hjärnan som man tydligt kan se med en magnetkamera. 

 

Länkar

Läs hela inlägget »